Стяуа заслужено спечели турнира “Юлиян Манзаров”“Бине, бине, бине,хай… шии шут! Урка, урка, урка” …Стяуа убедително води на Литекс в първия мач от турнира, но румънския треньор не сяда спокоен на мястото си, а окуражава своите играчи. Те пък се хвърлят в играта с ентусиазъм и всички сили сякаш са на косъм да загубят.  Това е четвъртото участие на букурещкия отбор в турнира и си личеше, че са дошли с твърдото намерение да спечелят. Всички съставки от рецептата за победители бяха налице – класни футболисти, добър треньор, сплотен колектив и добро обгрижване на момчетата от страна на клуба. ( Много ни се иска това последното да го получат и българските момчета, защото го заслужат, не по-малко.)
След съкрушителното 8:0 над ловешкия отбор и 4:1 срещу сборния отбор на момчета от северна България, водени от Бончо Генчев, под името Академик (Свищов), Стяуа убедително се насочи към финала.
Другият отбор –финалист , ЦСКА,  бе достоен съперник, след като удържа нулево равенство с отбора на Чавдар (Етрополе), току що завърнали  се от лагер в Шотландия и успя да победи коравите  черногорци от Йединство с 2:0.
Мачът за първото място започна с чудесен гол. В шестата минута Димитру Иринел отбеляза  за  0:1 във вратата на ЦСКА. Този резултат се запази през цялото първо полувреме, след пропуски пред вратите и на двата отбора. Футболистите на ЦСКА показаха характер и имаха голови положения, в 26-тата и в 43-тата минута, които Юлиян Ненов не успя да осъществи.
През втората част на мача вратарите и на двата отбора успяха да спасят опасни удари на Димитру Иринел и Владимир Иванов от ЦСКА. Румънските футболисти показаха класа и в техническо, и в тактическо отношение, и Александру Станчу увеличи головата разлика в 69-тата минута до 0:2. Крайният резултат – 3:1, се оформи в последните минути на мача. Отново Д.Иринел успя да отблежи във врата на ЦСКА и със завидното си постижение от шест гола за три мача, показа, че трябва да следим бъдещото му развитие с голям интерес. Футболистите на ЦСКА все пак записаха почетен гол в мача, а негов автор бе Александър Попов.
Срещата за купата “Юлиян Манзаров” донесе истинска наслада за зрителите заради хубавите голове и вълнуващата игра. И двата отбора играха със сърце и с искрено желание да спечелят. Радостта на победителите беше заразителна, а победените, макар и със сълзи в очите, се прибраха под овациите на публиката, заради мъжеството и сърцатата им игра.

---------------- 2012 Година -----------------
Индивидуални награди и крайно класиране
Индивидуални награди Голмайстор - Кристиян...
Бюлетин 4 от 02.08.2012г.
Мач за 5-то и 6-то място: "Славия" /София/ - "Академик" /Свищов/ 5:0 19 мин 1:0 Рангел Джамбов 32...
Стяуа спечели за втора поредна година турнира “Юлиян Манзаров”
След равностйна игра и резултат 0:0 в редовното време, Стяуа открадна победата от отбора на ЦСКА с дузпи. Последната...
Програма за 02.08. /четвъртък/
9:30 ч. Мач за 5-то и 6-то място „Славия” – „Академик” /Ст. Стопанска Академия/ 9:30 ч. Мач за 3-то...
Бюлетин 3 от 01.08.2012г.
Група „А” “Литекс” /Ловеч/ - “Славия” /София/ 2:0 . 15 мин 1:0 Цветан Караколев 60 мин 2:0...
Бюлетин 2 от 31.07.2012г.
Група „А” “Славия” /София/ - “Стяуа” /Букурещ/ - 0:1 . 70 мин 0:1 Орбу Михай . Жълти...
Бюлетин 1 от 30.07.2012г.
Група „А” “Стяуа” /Букурещ/ - “Литекс” /Ловеч/ 2:1 7 мин 0:1 Кристиян Петков 34 мин 1:1 Каталин Гардаш ...
Програма на футболните срещи от турнир 2012
Подредбата на отборите в 2-те групи стана ясна след провеждане на техническата конференция, тази вечер в 19:00ч. ...
Турнир 2012
В тазгодишния турнир участие ще вземат 6 отбора – от тях два чуждестранни – “Стяуа” /Букурещ, Румъния/ и “Йединство”...
---------------- 2011 Година -----------------
Крайно класиране и индивидуални награди
Крайното класиране от турнира изглежда така:1. “Стяуа” /Букурещ, Румъния/2. “ЦСКА” /София/3. “Академик” /Свищов/4. “Йединство” /Биело поле, Черна гора/5. “Литекс” /Ловеч/6....
 < 1 2 3 4 5 >  Последна