Юли е роден 19 юни 1985.
Едно момче на осемнадесет, което можеше да постигне много. Не само във футбола. Дисциплиниран и упорит. Обичан, защото беше етичен и готов да помогне на всеки. Така постъпи и в последните мигове на живота си. Победи страха, за което посмъртно получи наградата за проявени мъжество и характер на Националния футболен синдикат. Остави ни безценен пример. Пример, който дава сили и воля за победа на съотборниците, на приятелите. Колко нереализирани победи! Колко върхове те чакаха! Признат от големите за еталон на професионализма във футбола. Днес почитаме паметта ти... А трябваше да празнуваме тържеството на твоята младост...
Последни публикации
Бащата на Юли - Георги Манзаров е новият президент на ПФК "Академик" Свищов. Това стана факт след като още на мача между "Академик"-1976 и "България"-ветерани, досегашният мажоритарен собственик на клуба Валентин Михов заяви, че е готов да предостави акциите си на Манзаров, в чието лице вижда надежда за футбола в гр. Свищов.

От тогава насам бъдещият нов президент е провел няколко срещи с Михов, кмета на Община Свищов, представители на "Булстрад", в които са били установени конкретните параметри, по които ще продължи да съществува отбора, част от които точки са включвали и финансирането на клуба. Името му ще остане ПФК "Академик" Свищов, а логото на спонсора "Булстрад" ще бъде изписано на фланелките.
Георги Манзаров заяви, че целта на клуба е да играе чисто, коректно, без уговорки, с професионализъм от страна на играчите, и най-вече с дух и мъжество. Принципи, които Юли следваше винаги.
Новият президент на "Академик" каза още, че желае публиката да дойде отново на стадиона, да бъде привлечена от изявите на отбора и ентусиазирано да го подкрепя във всеки един момент. Очакват се нови аспекти в отношенията публика - клуб, които да създадат повече лоялност между тях. Надеждата на новото ръкодовство е да се върне желанието и хъса, с който са играли футболистите на свищовския отбор в най-добрите периоди на клуба. Ще бъде направен списък на играчите, на които треньорския щаб желае да разчита през настоящия сезон като ще им бъдат предложени конкретни договори, които
футболистите да обмислят и решат дали ще приемат. Очаква се в отбора място да получат повече свищовски момчета като за в бъдеще целта е детско-юношеската школа да създава перспективни играчи, които да оформят облика на "Академик" и ако покажат талант и израстване защо да не продължат развитието си в по-големи отбори.
Старши треньор вече няма да е Георги Трендафилов, който остава да работи само в отбора на "Белене". На треньорския пост ще го наследи бившият футболист на свищовския клуб и работил дълги години в ДЮШ Тодор Борисов.
Стана ясно още, че другият свищовски отбор - "Елит" повече няма да съществува, а досегашният президент Валентин Иванов ще работи за "Академик".
Така две седмици преди началото на първенството бе извършена промяна във висшите етажи на управлението на "Академик", от което ще последват изменения и в организацията на всяко едно ниво на дейност в клуба.
Нека от този сайт да пожелаем успех на новото ръководство на ПФК "Академик"!
На 4 юли се навършват 3 месеца от загубата на нашите деца в катастрофата при река Лим. В тяхна памет на 29 юни от 10 часа се проведе лекоатлетически крос, организиран от фондация "Ангели от Лим" и звено "Масова физкултура и спортна база" при Община Свищов.

Стартът и финалът на кроса бяха на площад "Алеко", а маршрутът - алеята на Градската градина - ПБЧ "Еленка и Кирил Д. Аврамови" - ДТГ "Димитър Хадживасилев" - ул. "Кирил Д. Аврамов - СА "Д. А. Ценов" -пл."Алеко".
Сред гостите бяха подполковник Милен Манолов - директор Регионална дирекция на МВР във Велико Търново, полковник Йордан Йорданов - началник на Регионалното звено на Противопожарна и аварийна безопасност при РДВР - Велико Търново. От името на родителите Георги Манзаров поздрави всички присъстващи и им благодари, че са дошли да почетат паметта на децата им. Старт на кроса даде председателят на Общинския съвет Андрей Захариев.
Участниците в кроса бяха разделени на три възрастови групи - V-VIII клас, IХ-ХI клас и мъже и жени. Ето и имената на наградените по възрастови групи:

V-VIII клас
момичета
1 място - Славена Василева
2 място - Силвия Генова
3 място - Фериха Черкезова
момчета
1 място - Владислав Димитров
2 място - Анатоли Киров
3 място - Басри Мастънов

IХ-ХI клас
момичета
1 място - Теодора Кожухарова
2 място - Соня Милева
3 място - Елица Георгиева
момчета
1 място - Стефан Алтънов
2 място - Теодор Попов
3 място - Петър Мънев

мъже
1 място - Анатоли Аврамов
2 място - Юлиян Николов
3 място - Маргарит Георгиев
жени
1 място - Димитрина Петрова

Всичките 54 участника в кроса получиха грамоти от фондация "Ангели от Лим". Класиралите се на първо, второ и трето място получиха тениски и съответно по 30, 20 и 15 лева. Стефан Алтънов и Илиян Николов дариха паричните си награди на фондацията за построяване на паметник на загиналите деца.

Антония Матова, в-к "Дунавска ЗОРА", 2 юли 2004 г.
Екскурзията, по време на която в р. Лим загинаха 12 деца от Свищов, е била туристическа, а не ученическа, заяви народната представителка Мариана Костадинова, която е председател на парламентарната комисия разследваща причините за инцидента.

В началото са били заблудени и самите родители, които са разбрали истината едва след катастрофата. За времето на пътуването преподавателите са излезли в отпуск, а фирмата-организатор "Дилижанс експрес" ги е командировала като служебни лица. Екскурзията е трябвало да бъде включена като ученическата в плана на училището, но това не е направено. Този факт са потвърдили през миналата седмица пред комисията представител на образователно министерство и следовател от Националната следствена служба.
Утре ще се състои следващото заседание на парламентарната комисия, на която ще присъстват представители на "Дилижанс експрес", Министерство на транспорта и министър Филиз Хюсменова, която ще информира за подготовката по изваждане на автобуса. Изваждането на превозното средство е възможно едва след 15 юли, когато се очаква да спадне нивото на водата. За целта ще е необходим и 5-тонен кран.
В резултата на работата на комисията Министерството на образование и науката вече е променило наредбата за организиране на ученически екскурзии, летувания и отдих.
Първа  < 8 9 10 11 12 > 
Послания
 • на 8 Октомври 2021 в 21:28 HarryOvata / Arcatao /
  HarryOvata
  http://www.pandm2015.com/dont-just-sit-there-start-full-body-massage/
 • на 8 Октомври 2021 в 21:28 HarryOvata / Arcatao /
  HarryOvata
  https://generiquepilule.icu/body-massage-guide-to-communicating-value/
 • на 8 Октомври 2021 в 20:32 Madelinezta / Khujand /
 • на 8 Октомври 2021 в 10:17 StevenUnace / Kalamaria /
  StevenUnace
  Если Франция была колыбелью кино, то США стали его коммерческой родиной. Здесь быстро научились снимать кино и подавать его в массы. Дело было поставлено на поток. Каждый американец хотел собственными глазами увидеть кино. Настоящей магией стали работы Чарли Чаплина. Постепенно стали появляться разные направления кино – авангард, экспрессионизм. Со временем мир приобрел увлекательные и бессмертные черты кинематографии. Современные зрители начали смотреть фильмы онлайн в хорошем качестве. Вместительные кинотеатры наполняются на сто процентов, а кассовые сборы увеличиваются с каждым сеансом. Кино индустрия находится на новом этапе своего развития. https://hd.losfilm.cc/551-02okt-besstyzhie.html
 • на 8 Октомври 2021 в 5:25 HarryOvata / Arcatao /
  HarryOvata
  https://prze.eu/2021/10/06/body-massage-it-classes-from-the-oscars/
От къде научихте за турнира?
Oт друго място
Oт интернет
Oт приятели